Gå til fremside
Gå til hovedside Fotball Volleyball Orientering Innebandy Idrettskulen Skigruppa Ungdomsgruppa Turn
  Hovedside
  Siste nytt
  Treningstider
  Historikk
  Hovedstyret
  Vedtekter
  NBK avtale
  Hedersteikn reglar
  Kontingent info
  Medlemsfordeler
  Politiattester
Aktivitetskalender
Mailingliste
Kontakt oss

 


Ungdomsgruppen i Alvidra

Ungdomsgruppen Alvidra er en undergruppe i idrettslaget Alvidra. Vi startet opp for å gi ungdom et tilbud om fredagskveldene og holde på med idrett, se film, være med venner, få nye venner og ha det sosialt. Også å holde ungdommene vekke fra rus og bråk.

Det startet i 2005. Da bestod styret av 4 ungdommer fra Alversund ungdomsskole, 2 foreldre og 1 leder fra idrettslaget. I dag er det nye elever, som nå går på ungdomsskolen som har tatt over ansvaret og skal bringe det videre. En som har vært med siden starten er Sondre Norheim. Som alltid er like ansvarsfull og tar intinativ til nye idèer. 

En del av konseptet er at ungdommene skal få være med å bestemme selv hva de vil gjøre, og lære og organisere. Tidligere år har vi reist på forskjellige aktivitetsturer som har vært veldig populært. Vi har blandt annet vært på Voss og raftet, klatret i klatrevegg på Austrheim og paintball på Nesttun. Dette er turer som blir organisert av styret i ungdomsgruppen og folk kan melde seg på og bli med, da kommer det en egenandel på hver deltaker som er langt mindre enn hva det ville kostet ordinært.

For at gruppen skal fungere er vi anhengige av folk som tar ansvar. Vi har de siste årene hatt folk i styret som har tatt ansvar, men som har sluttet. Så vi er hele tiden på jakt etter nye medlemer i styret.

 


 
  Idrettscruis 2007
Hovedside
Idrettscruiset 07